Άρθρα
 

ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Μουσείο Ακρόπολης


Στη γενέτειρα των μεγάλων ιδεών που διαμόρφωσαν την παγκόσμια πολιτιστική ιστορία, το Μουσείο της Ακρόπολης ανοίγει μια πόρτα στην πλούσια ιστορία της Αθήνας. Τα εκθέματα προκαλούν δέος ενώ η αρχιτεκτονική του είναι μοναδική. Το μουσείο έχει βραβευτεί πολλές φορές για τη συμβολή του στον σύγχρονο πολιτισμό ενώ ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί σε έναν χώρο που αναδεικνύει τη μεγαλοπρέπεια του ελληνικού παρελθόντος.
Μουσείο Ακρόπολης

Μουσείο Μπενάκη


Το μουσείο Μπενάκη βρίσκεται κοντά στον Εθνικό Κήπο και τη Βουλή, στην καρδιά της Αθήνας. Ιδρύθηκε από τον Αντώνη Μπενάκη στη μνήμη του πατέρα του, Εμμανουήλ Μπενάκη. Στεγάζεται σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο και φιλοξενεί ελληνικά έργα τέχνης από τα προϊστορικά έως τα σύγχρονα χρόνια. Επιπλέον διατηρεί ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο αποκατάστασης και συντήρησης.

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης


Το μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στεγάζει τις πιο ολοκληρωμένες ιδιωτικές συλλογές Κυκλαδίτικης τέχνης παγκοσμίως. Το μουσείο είναι ένας ζωντανός πολιτιστικός οργανισμός στo κέντρο της πόλης, εστιάζοντας στην προβολή των αρχαίων πολιτισμών του Αιγαίου και της Κύπρου. Εκτός από αγαλματίδια, κεραμικά σκεύη και εργαλεία, στο  μουσείο θα βρείτε και ενδιαφέρουσες προσωρινές εκθέσεις.
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
PRESIDENT HOTEL ATHENS
Λεωφ. Κηφισίας 43. – Αθήνα– Ελλάδα 115 23
Τ: (+30) 210 6989000
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
© 2019 PRESIDENT HOTEL ATHENS. All rights reserved.